Codrin Ștefănescu: Și-au FĂCUT CRUCE. Schnecker explică un CAZ CELEBRU

Codrin Ștefănescu, reacție imediată după mesajul lui Ciutacu
Codrin Ștefănescu, reacție imediată după mesajul lui Ciutacu

Codrin Ștefănescu a enumerat marile dosare de corupție din România care au cauzat imaginii internaționale a țării noastre. Niels Schnecker, invitat și el în studioul România TV, a explicat cum a reușit Messi să scape de închisoare, justiția spaniolă considerând că este în interesul internațional al Spaniei ca marele fotbalist să nu fie încarcerat. 

Printre exemplele pe care le-a enumerat, Codrin Ștefănescu a ridicat și problema dosarului "Tony Blair". Ștefănescu spune că personalitățile mondiale se vor întreba de acum dacă vor mai accepta invitații oficiale în România.

"Statul paralel a început cu Adrian Năstase. A urmat apoi un alt om important pe care l-au nenorocit, pe Dan Voiculescu. Presa internațională a aflat că proprietarul unei televiziuni din România i-a convins pe martori prin telepatie, și-au făcut cruce. Pe urmă a urmat dosarul lui Victor Ponta care era premier, că ar fi făcut 24 de falsuri în înscrisuri, el de fapt având un contract, când era tânăr avocat, sub o casă de avocatură. A urmat dosarul greu cu imagine dezastruoasă pentru România: dosarul Tony Blair. PSD era acuzat că l-a plătit pe Tony Blair să țină o conferință la București. Pentru toate personalitățile de genul lui Tony Blair de pe planetă s-a ridicat problema dacă mai acceptă vreo invitație în România, pentru orice fel de lucru. Scandalul a fost vizibil în toată presa mondială. Colac peste pupăză vine apoi dosarul lui Toni Greblă care suna cam așa: Înalt judecător de la CCR, acuzat că este spion rus. Pe urmă au schimbat, că nu mai e spion rus, e traficant de struți. Pe urmă au făcut o revenire și ar fi primit șpagă două găleți cu var, două plase de cuie și un metru cub de lemn. (...) L-au băgat la pușcărie și pe simbolul nostru, al echipei naționale, pe Gică Popescu," a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

Cum a reușit Messi să scape de închisoare

Consultantul Niels Schnecker a explicat la rândul său cum a decis justiția spaniolă ca fotbalistul Lionel Messi să nu fie trimis la închisoare, într-un caz asemănător cu al lui Gică Popescu. 

"Messi era să ajungă la închisoare, dar din interes național, pentru că imaginea sa ca fotbalist era mai importantă decât să-l bage la pușcărie, procurorul a fost de acord ca pe restituirea întregii sume să-i suspende executarea pedepsei. Imaginea lui Messi pentru interesul internațional al Spaniei era mai importantă," a spus Schnecker. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel