Codrin Ștefănescu-Corina Drăgotescu, schimb de replici din cauza Elenei Udrea

Traian Băsescu a declarat că a trimis ministrului Justiției solicitarea privind începerea urmăririi penală pe numele a celor cinci foști miniștri implicați în dosarul Microsoft. De asemenea, Traian Băsescu a făcut o trimitere și la Victor Ponta în cadrul acestui subiect.

VEZI ȘI: MOTIVUL întâlnirii Băsescu-Viktor Orban. Ce spune Chirieac

"Vreau să fac următoarea precizare: acești oameni nu au nici o calitate în acest moment. În urma continuării anchetei, procurorii pot să le dea o calitate sau pot să îi scoată de sub urmărire penală. Nici unul din cei cinci nu are nici o calitate. E aceeași formulare pe care a folosit-o DNA când a fost vorba despre Victor Ponta. Calitatea pe care le-o vor da procurorii este ulterioară solicitării mele de începere a urmăririi penale. Rămâne de văzut dacă vor căpăta o altă calitate sau vor rămâne ca Victor Ponta, sau poate Victor Ponta va căpăta o altă calitate", a declarat președintele Traian Băsescu.

După această declarație de presă, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la România TV unde a dezbătut declarațiile președintelui. În plus, a avut și un schimb de replici cu jurnalista Corina Drăgotescu.

Codrin Ștefănescu: Să vă spun sincer... eu am făcut eforturi disperate să înțeleg ce vrea Traian Băsescu să transmită. De fapt, nu am înțeles nimic în afara faptului că Victor Ponta este rău, iar Elena Udrea este bună. Și cam asta a fost tot. În rest, a dat niște semnale că are cunoștință de ce se întâmplă cu toate dosarele din România, din Europa și de pe toată planeta. Am înțeles că poate să interpreteze declarații internaționale cum vrea mușchii lui pentru că el este președintele României și este lider european...

Corina Drăgotescu: Domnule Codrin Ștefănescu, dacă îmi permiteți, Traian Băsescu nu a făcut nicio referire la Elena Udrea. Poate ați înțeles dumneavoastră indirect, ceea ce poate fi adevărat.

Codrin Ștefănescu: Păi da, indirect. Pentru că Victor Ponta este rău, iar Elena Udrea este bună.

Corina Drăgotescu: Nu asta a fost tema.

Codrin Ștefănescu: Dacă mă tot întrerupeți, doamna Dragotescu, eu nu o să pot să îmi exprim ideea, eu fiind la telefon, iar dumneavoastră în platou. Pe mine m-a sunat moderatorul să îmi exprim punctul de vedere. Dacă vreți închid și vin în emisiune date viitoare.

Corina Drăgotescu: De ce vă supărați?

Codrin Ștefănescu: Eu nu prea vă aud pentru că sunt în mașină, iar doamna moderator mi-a pus o întrebare la care fac eforturi să răspund pentru că dumneavoastră, doamna Drăgotescu, mă agasați pentru că interveniți peste mine.

Corina Drăgotescu: Totuși să nu aruncăm în spațiul public o temă care nu a fost abordată acum de Traian Băsescu. Discută tot timpul de Elena Udrea, dar acum nu a făcut-o. Mi se pare puțin tras de păr. Traian Băsescu nu merge cu dicuția către Elena Udrea.

Codrin Ștefănescu: Eu asta am înțeles: că Victor Ponta este rău. Toată lumea este rea în țara asta, doar o persoană despre care nu a pomenit este bună: candidatul PMP, Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel