Codrin Ștefănescu: "Am vorbit la CEx". Anunț privind Olguța Vasilescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, marți seară, prezent în platoul România TV, a anunțat că luni vor fi transmise informații importante în cadrul unei conferințe de presă.

"Am apucat să vorbim, ieri, la CEx și subiectul acesta (n.r. pensii speciale). Luni dimineață, o să vină Olguța Vasilescu cu un material pe acest subiect. Probabil că, luni după-amiază, vom avea o conferință de presă și vom expune clar un punct de vedere final", a spus Codrin Ștefănescu.

"Luni, la partid va avea loc o întâlnire între ministrul Muncii și șefii grupurilor parlamentare. Vom ieși cu o declarație de presă în sensul acesta", a punctat Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

În altă ordine de idei, amintim că, luni, după CEx, Liviu Dragnea, întrebat dacă susţine organizarea unui congres PSD pentru desemnarea, în primăvara acestui an, a candidatului social-democrat la alegerile prezidenţiale, a răspuns negativ. "Nu, ar fi o mare greşeală. Dacă noi am desemna un candidat, în trei luni de zile el dispare. (...) Nu discutăm acum. (...) Oricum, candidatul la prezidenţiale va fi desemnat în urma unui congres. Se pune problema când. Eu, cum am gestionat ultimii doi ani de zile, chiar doi ani şi jumătate, eu am alt punct de vedere în ceea ce priveşte data când trebuie anunţat candidatul la prezidenţiale. Nu de acum. Nu în primăvară", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel