Codrin Ștefănescu: Alina Gorghiu începe să-și reamintească

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, o atacă dur pe co-președinta PNl, Alina Gorghiu, după ce Lucian Isar a fost la DNA.

”Sunt uimit de modul în care acționează co-președinta PNL, Alina Gorghiu, în cazul soțului său, Lucian Isar. Brusc, doamna Gorghiu începe să-și reamintească că în România există prezumția de nevinovăție, că fiecare cetățean are dreptul să se apere și că oamenii au drepturi și libertăți.
Subit, co-președinta PNL-ului realizează că se poate vorbi despre culpă doar în cazul existenței unei sentințe judecătorești. Sau că o vizită la organele de anchetă ale statului, precum și demararea unui dosar, nu implică automat și vinovăția unei persoane.
Aș fi dorit ca aceeași atitudine, care de altfel ține de firesc și de normalitate, doamna Gorghiu să o adopte și în toate celelalte cazuri. Începând cu „cazul Rarinca„, vânătoarea aleșilor locali și terminând cu situațiile asemănătoare în care sunt vizați membrii PSD și chiar și cei din PNL.
Poate că de acum înainte, având în vedere circumstanța în care se află un membru apropiat al familiei sale, doamna Alina Gorghiu va avea o altă poziție vizavi de drepturile și libertățile omului.
Dar totuși am mari îndoieli, mai ales când mă gândesc la proaspătul proiect de lege al prevenției în sănătate, absurd în totalitate și oribil pe fond, pe care l-a promovat alături de colegul său, Eugen Nicolăescu” a scris Codrin Ștefănescu într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel