Codrin Ștefănescu: Care este greșeala vieții lui Băsescu

Codrin Ștefănescu a fost invitat la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, "Subiectiv", de la Antena 3. Acesta a vorbit despre cazul Gabrielei Firea.

"Greșeala vieții lui Traian Băsescu a făcut-o duminică, atunci când a amenințat direct că îl ia pe sus - cu trupele, cu DNA-ul, nu știu - pe soțul doamnei Gabriela Firea. Poporul român a înțeles că mulți alții care au fost luați identic, au fost luați prin același procedeu. Greșeala sa l-a făcut să înțeleagă că trebuie să-și încropească urgent, cu mult efort, un plan de salvare, un plan de scăpare. Acum declanșează operațiunea planul de fugă. Trebuie să facă ceva. Cu Mișcarea Populară nu va lua prea multe procente. O să fie un eșec. (...) Ceea ce s-a întâmplat cu soțul doamnei Firea a fost o amenințare în mod direct ", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3, la emisiunea "Subiectiv".

VEZI ȘI: Mesajul Andreei Berecleanu pentru Gabriela Firea

De asemenea, deputatul Ioan Ghişe a comentat ameninţările aduse de Traian Băsescu senatorului Gabriela Firea, în urma desfăşurării anchetei de la Comisia Nana.

"E o lume aproape nebună, în care Băsescu joacă rolul împăratului îmbrăcat, noi mimăm că el ar avea haine pe el, când el de fapt e gol. Eu mă amuz. Când aud că îi spun şi şeful statului, mi se face rău", a afirmat Ioan Ghişe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel