Codrin Ștefănescu, pariu cu Bogdan Chirieac și Radu Tudor: Am CÂȘTIGAT

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

Codrin Ștefănescu spune că a câștigat două pariuri: unul cu Bogdan Chirieac și altul cu Radu Tudor. 

"Vă aduc aminte că dumneavoastră(Radu Tudor-n.r) și Bogdan Chirieac ați pierdut un pariu cu mine. Țineți minte? Ați spus că sunteți sceptic că legile justiției vor ajunge în Parlament și a fost exact cum v-am zis: marți și miercuri au început să se discute. Bogdan Chirieac a pierdut pariul cu mine când a spus că nu o să ne înțelegem cu cei de la Sanitas și uitați că lucrurile au intrat pe făgașul normal. Dumnevoastră și domnul Chirieac trebuie să mă scoateți la masă. Mai fac un pariu: S-a spus că sunt multe salarii plătite la negru și o să vedeți raportul pe care îl face Olguța Vasilescu în ianuarie. Din ianuarie, 50 % dintre ele vor fi salarii normale," a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3. 

Radu Tudor nu a fost de acord cu cele spuse de Codrin Ștefănescu, referitor la eliminarea evaziunii fiscale prin scăderea numărului de salarii plătite la negru. 

"S-a mărit salariul minim, vor fi mai mulți la negru. Ce credeți că patronii vor fi așa entuziaști?" a întrebat Radu Tudor. 

Codrin Ștefănescu a continuat și a spus că mizează că angajații nu vor dori să-și piardă posibilitatea de a primi pensii decente și de aceea nu vor mai dori salarii plătite la negru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel