Codrin Ştefănescu: Nu mai merge cu jumătăţi de adevăr. Rolul "domnului POPESCU"

Invitat la interviurile DC News, Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct PSD, a analizat câteva dintre efectele pe care le au şi le vor avea desecretizarea protocoalelor între instituţii.

Opinia publică generală, în acest moment, e împotriva sistemului, a punctat moderatorul interviului de la DC News. Mulţi consideră că procurorii fac dosare politice.

"Haideţi să împărţim lucrurile în trei. Cetăţenii sunt disperaţi după adevăr. E o foame nebună după adevăr. Vor să afle toată mizeria asta din spatele cortinei. Nu mai merge cu jumătăţi de adevăr. Eu mă uit şi în spaţiul online şi pentru că sunt consumator de spaţiu online văd exact cum stă situaţia. Am trăit cea mai neagră epocă pentru toţi!" a precizat Codrin Ştefănescu.

El a explicat şi ce înseamnă, din punctul său de vedere, ce înseamnă această perioadă neagră:

"A fost desfiinţat capitalul românesc, oameni de afaceri băgaţi la puşcărie, Afaceri pierdute, terminate, închise, locuri de muncă pierdute... A fost o nebunie! Mai mult, vine domnul senator Savu, fost membru al Comisiei de Contrul al SRI şi fost ofiţer SRI pe vremuri, care spune de alte metode. Metoda "Cum să-i luăm afacerea românului". Îţi deschidea un dosar, apoi făceau două, din două făceau patru, la un moment dat omul de afaceri nu mai putea, de dimineaţa până seara stătea cu avocaţii să-şi apere familia şi să-şi apere viaţa, să nu se ducă la puşcărie. Şi când nu mai putea şi era disperat, fiecare secundă din viaţa lui era monitorizat, îl filmau şi-l înregistrau în dormitor cu familia, cu nevasta, şi acasă, şi pe copii, şi-n maşină, şi la serviciu şi peste tot şi avea 12 dosare penale, apoi brusc - spune domnul Savu, la Comisie - apare un băiat cu ochi albaştri cu procurorul şi cu "domnul Popescu" şi i se spune: domnul Popescu este asociatul dvs, începând de astăzi, cu 50%. Şi dacă-i daţi gratis 50% din acţiuni dosarele s-au închis." a conchis liderul PSD.

În clipul de mai jos puteţi să vedeţi integral reacţiile lui Codrin Ştefănescu pe acest subiect:

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel