Codrin Ștefănescu, noi informații despre Dragnea din închisoare: Nu are voie

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a declarat, vineri, la Antena 3, că Liviu Dragnea nu are o viață ușoară în închisoare, dar e un „om puternic”.

„Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine, rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

De asemenea, a mai spus că fostul lider PSD e un om muncitor și că, dacă i se va da șansa de a munci după gratii, cu siguranță o va face: „Liviu Dragnea nu se ferește de muncă. Dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic, pentru că e îngrozitor".

Codrin Ștefănescu a precizat că a luat legătura cu familia lui Liviu Dragnea. „Familia are nevoie de un sprijin moral din partea apropiaților și e un lucru firesc. Când va avea dreptul la pachet, îi voi trimite câteva cărți pe care am înțeles că dorește să le citească", a mai spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel