Codrin Ștefănescu, după demisia lui Paul Stănescu: Mingea e la Iohannis

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

După ce Paul Stănescu a demisionat din Guvern, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3, precizând că mingea este la președintele Iohannis.

Paul Stănescu a anunţat, luni, 26 noiembrie, că a demisionat din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. „În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16.495/26.11.2018", a precizat Paul Stănescu.

„Decizie bărbătească”

Imediat după acest anunț, Codrin Ștefănescu a avut o intervenție telefonică la Antena 3: „În primul rând, a fost o decizie bărbătească. Acum toată mingea este la domnul Klaus Iohannis".

„Sper ca președintele să-și iubească țara, mai ales în aceste momente. Să nu ne lase fără doi miniștri, pentru că este foarte important să avem echipa completă", a declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel