Codrin Ștefănescu, despre Dragnea: Sper să nu aibă TV să afle așa ceva!

Codrin Ștefănescu a zis că a mai vorbit cu Liviu Dragnea.

Într-o intervenție la România TV, Codrin Ștefănescu a povestit ce mai face Liviu Dragnea după ce a fost închis la Rahova.

Liviu Dragnea muncește la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, conform fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Politicianul a zis că își dorește ca Liviu Dragne să nu afle, de la televizor, ce se întâmplă, în această perioadă, cu partidul pe care l-a condus.

VEZI ȘI: Oana Zamfir: Cel mai urât penal, aflat după gratii, a făcut un gest surprinzător

”Trăim cu speranța că nu se uită la televizor și nu vede câți din prietenii lui l-au trădat și câți s-au delimitat de el într-un timp foarte scurt... Trăim cu speranța că nu are televizor și nu vorbește cu nimeni despre subiectele acestea din politică. Este un om puternic și munca nu l-a speriat. El este inginer de profesie. Va lucra cot la cot cu toată lumea. Sper că acest lucru îi va aduce beneficii conform legii.

Am vorbit cu el, la telefon, doar lucruri legate de suflet, nimic de politică! Atât eu, cât și familia sa refuzăm să-l încărcăm vizavi de ceea ce se întâmplă după plecarea lui. Avem motive întemeiate să facem acest lucru. Nu pot să-i zic, sub nicio formă, ce se întâmplă acum în PSD, ce se întâmplă cu partidul pe care l-a condus, ce se întâmplă cu ideile pe care le-a avut și cu luptele pe care le-a dus. Când mă sună, încerc să mă asigur mereu că nu se uită la televizor și nu citește presa. (...) Primește foarte multe scrisori de la români care își arată solidaritatea față de el”, a zis Codrin Ștefănescu.

Condamnat la închisoare cu executare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel