Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu: Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. Noi, ca partid, am rămas siderați

Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES

Codrin Ștefănescu a făcut un scurt comentariu despre situația tulbure din politica românească după căderea Guvernului Orban.

Întrebat despre cum vede PSD rezolvarea actualei situații din politica românească, dacă dorește anticipate și ce ar trebui făcut în legătură cu acțiunile președintelui Iohannis, Codrin Ștefănescu a spus, pentru DC News, faptul că:

'Trebuie să îl întrebați pe domnul Ciolacu despre aceste lucruri. Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. Noi ca partid am rămas siderați inclusiv cu propunerea de premier' a punctat Codrin Ștefănescu.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, după consultările cu președintele Klaus Iohannis privind desemnarea unui nou Executiv, că ia în calcul sesizarea Curții Constituționale dacă șeful statului îl desemnează din nou ca premier pe Ludovic Orban.


Ludovic Orban a declarat că rămâne propunerea liberalilor pentru funcția de premier și că parlamentarii formațiunii vor vota pentru respingerea celor două propuneri de guvern, pentru a se ajunge la anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel