Codrin Ștefănescu: Pe Udrea nu vor s-o mai aducă în țară. Mizele, mult mai mari

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general PSD, a comentat decizia judecătorilor din Costa Rica de a prelungi mandatul de arestare pentru Elena Udrea și Alina Bica până când vor lua o decizie în privința extrădării.

Codrin Ștefănescu a mărturisit, în direct, la România TV, că mulți s-au retras din Costa Rica după ce au aflat ce funcții au avut Elena Udrea și Alina Bica în România.

”Am înțeles că avocații au spus că nici dacă cer ele acum extrădarea, nu se mai poate. Nu înțeleg nici eu ce se întâmplă acolo. Avem prieteni în Costa Rica și ne-au povestit ce s-a întâmplat în presa de acolo, care a scris cum sunt luate de pe stradă Udrea și Bica. Când s-a scris în presă că unul a fost viceprim-ministru și ministru, iar cealaltă șefă anti mafia, am înțeles că foarte multe yachturi și foarte multe conturi au dispărut de acolo și foarte mulți ruși.

Cum poți să îți permiți tu ca națiune să pierzi atât de mult bănet doar ca să o ții pe Udrea acolo? Înseamnă că mizele sunt mult mai mari. În România sigur mulți vor să o vadă pe Udrea așa cum noi, care am fost anti udriști și anti băsiști întotdeauna, am dori foarte mult ca Elena Udrea să și spună câte ceva. Văd o grămadă de PDL-iști foarte veseli care nu ar mai fi așa dacă s-ar întoarce Udrea în țară. Eu cred că nu vor să o aducă în țară. Dacă Udrea ar mai spune 1% din ce știe, mulți din PNL n-ar mai avea somn.”, a afirmat Codrin Ștefănescu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la RomâniaTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel