Urmărește emisiunea live


Codrin Ștefănescu: ”Asta m-a șocat, nu mi-a venit să cred lucrul acesta”. Ce spune despre Viorica Dăncilă

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu nu pare a fi încrezător cu privire la ce se întâmplă în PSD, acuzând situația gravă din partid, dar și lipsa de caracter a unor social-democrați. 

”Nu putem vorbi despre oameni care au fost apropiați de Liviu Dragnea și oameni care au fost mai puțin apropiați, că și primul-ministru a fost apropiat de Liviu Dragnea, doar a fost propunerea lui de prim-ministru. Sunt oameni în Guvern care au fost apropiați de Liviu Dragnea, sunt oameni în partid, dintre președinții de organizații județene. Pe mine m-a șocat faptul că unii dintre colegii mei au uitat de Liviu Dragnea fix în ziua în care a primit condamnarea, s-au delimitat de un om care a avut un rol important în viața lor și inclusiv în viața lor politică instantaneu și asta m-a șocat, nu mi-a venit să cred lucrul ăsta. Eu nu m-am delimitat (...). M-a surprins lipsa de caracter a unor colegi de-ai mei apropiați, în ceea ce privește poziționarea lor față de situația în care se află Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ștefănescu, pentru RFI.

”Cred că n-am fost niciodată într-o situație atât de gravă ca acum. Parcă nu ne revenim după 26 mai”

Codrin Ștefănescu a anunțat că va vorbi la Congres despre nume, ferindu-se să dea un nume public. Întrebat dacă Viorica Dăncilă va reuși să țină partidul unit, așa cum a făcut-o Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a răspuns că nu știe cum să răspundă și că ”Eu nu mă simt foarte în regulă în momentul de față, în condițiile în care văd câtă amărăciune, câtă supărare este în interiorul partidului, câtă frustrare s-a strâns, câte tabere și grupuri s-au făcut (...) Partidul meu nu e într-o situație foarte bună. Cred că n-am fost niciodată într-o situație atât de gravă ca acum. Parcă nu ne revenim după 26 mai, parcă nu reușim să ne punem pe picioare sub nici o formă”, citează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel