Codrin Ștefănescu a vorbit cu Dragnea din închisoare. Ce i-a zis

Andrei Itu / 10 iun 2019 / 16:14
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Lia Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu îl vor vizita pe Dragnea la penitenciarul Rahova. Acesta din urmă a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea, potrivit România TV.

''Are voie la un telefon pe zi. De obicei, vorbește cu familia. Nu am vorbit despre ce se întâmplă în partid. Nu am vrut să îl necăjesc despre care este relația între colegii noștri după arestarea sa. Am încercat să îl protejez puțin. Nu cred că se uită la televizor. Încearcă să se delimiteze de toate lucrurile care s-au petrecut. Am înțeles că se fac pagini noi pe Facebook de susținere a lui Liviu Dragnea.'' a spus Codrin Ștefănescu, la România TV.

Liviu Dragnea are în celula de la penitenciarul Rahova, acolo unde se află în carantină, un telefon de pe care poate suna anumite persoane o oră pe zi. Acesta are o cartelă pe care i-o poate încărca familia, astfel încât să poată comunica cu aceştia. În alte penitenciare, telefonul de la care pot suna deţinuţii se află pe hol şi nu în celulă aşa cum se întâmplă în acest caz.

Fostul lider al PSD a discutat cu familia - cu iubita sa dar şi cu copiii - precum şi cu doi lideri PSD, printre care și Codrin Ștefănescu. Totodată, Liviu Dragnea este vizitat des de către avocata sa, potrivit Româna TV.