Codin Maticiuc și Anca Dinicu dansează pe mese, în Vama Veche

Codin Maticiuc este invitat special în cel de-al treilea episod al serialului "Băieți de oraș".

Codin Maticiuc devine la rândul lui băiat de oraș, alături de celelalte personaje ale serialului.

El își păstrează numele real în serial, dar caracterul interpretat de el este unul creat cu foarte multă ironie și umor. Obiceiurile băieților de oraș, anturajul și cluburile în care aceștia se învârt devin subiect de pamflet. Gina Felea, personajul interpretat într-un mod genial de actrița Anca Dinicu, este cea care-i va lua mințile lui Codin Maticiuc, pe plaja din Vama Veche.

"Bună, ești actriță? Ce bine, mie-mi plac actrițele. Dar te știu de undeva, că eu am făcut niște scurtmetraje", este replica cu care Codin Maticiuc vrea să-i atragă atenția Ginei Felea. Astfel, cei doi nu mai stau prea mult la discuții și se urcă pe o masă, pe plaja din Vama Veche, unde dansează alături de alte tinere din anturajul lui Codin Maticiuc.

Ceea ce nu știe el, însă, este faptul că prezența Ginei Felea nu este una pur întâmplătoare, ba dimpotrivă, face parte dintr-un plan plin de igeniozitate, pus la cale de Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac.

Până la urmă surprizele se țin lanț și peripețiile apar la tot pasul. Prin ce peripeții vor trece personajele din "Băieți de oraș" și cum vor încerca să facă rost de bani pe seama lui Codin Maticiuc, în episodul ”Băieți de oraș” din această seară de la ora 21.15, la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel