Codin Maticiuc: Am să ies în stradă pentru ea

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc, într-un mesaj publicat pe Facebook și intitulat „Cadou de ziua mea”, le-a transmis celor care îi urmăresc pe pagina de socializare să nu meargă la referendumul programat în zilele de 6 și 7 octombrie.

„Ziua mea de naștere este pe 05 Octombrie, adică în câteva zile și-mi doresc de la voi un cadou. E scump ce-mi doresc dar ascultați-mă totuși. Nu mergeți la referendum. E prima oară când se poate lupta efectiv prin neactiune (specialitatea mea în sfârșit!)”, și-a început astfel mesajul transmis luni, 1 octombrie, Codin Maticiuc.

„Da, cred în egalitate totală în drepturi și obligații”, a zis Maticiuc. Acesta consideră că „referendumul este fix degeaba”. „Adică legea există deja. Există. Acum e stabilit prin lege că instituția căsătoriei există doar între un bărbat și o femeie. Și noi organizăm un referendum de 48 de milioane de epuroi ca să vedem dacă o trecem în Constituție. Asta fără ca această comunitate LGBT să se fi revoltat cumva sau să ceară ceva. La ce vă ajută efectiv această subliniere a inegalității în drepturi? Fix nimic, că nici constituția asta nu e bătută în piatră, o demonstrați chiar voi acum zilele astea că vreți s-o schimbați”, a spus Codin Maticiuc.

„Promit că am să lupt”

„E singurul cadou pe care vi-l cer dacă urmăriti această pagină (n.r. pagina lui oficială de Facebook). (...) Și promit solemn că dacă se organizează vreodată Coaliția pentru Spitale, mă fac membru, merg la orice referendum de tipul "vreți să aveți spitale? Răspundeți cu DA pentru spitale și cu NU ca să continuăm cu biserici". Promit că am să lupt pentru coaliția aceea și am să ies în stradă pentru ea”, a mai transmis acesta.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc în weekendul viitor, 6-7 octombrie, între orele 7:00 şi 21:00. 

Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei privind definiţia familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel