PLAN ROȘU - Olt: un mort și 3 răniți după impactul între un microbuz și 5 mașini

accident
accident

A fost demarat plan roșu de urgență!

UPDATE: O persoană a murit și alte 13, printre care și o femeie însărcinată, au fost transportate la spital, în urma accidentului produs marți pe DN 65, în localitatea Priseaca, din județul Olt.

Potrivit reprezentanților ISU Olt, bărbatul care a murit în urma impactului avea 49 de ani, era din Scornicești și era pasager în microbuz.

Două persoane sunt grav rănite și au fost transportate la spital. Una dintre acestea este o femeie de 27 de ani, din Slatina, care este însărcinată în luna a șaptea. Ea se afla la volanul unuia dintre cele trei autoturisme implicate în accident.

Alte două victime sunt rănite mai ușor, în timp ce restul au prezentat escoriații și contuzii, au mai transmis reprezentanții ISU Olt.

În accidentul produs marți pe DN65, în localitatea Priseaca, au fost implicate șase mașini, printre care un microbuz, un TIR, o autoutilitară și trei autoturisme.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, informează Mediafax.

Șase mașini, printre care un microbuz, un TIR, o platformă și trei autoturisme, sunt implicate, marți, într-un accident pe DN65 în localitatea Priseaca, din județul Olt. Potrivit reprezentanților Poliției Olt, o persoană a murit și alte trei sunt rănite.

Potrivit Poliției Olt, accidentul a avut loc marți pe pe DN65 Piteşti - Slatina, în localitatea Priseaca. În accident au fost implicate trei autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitară.

Sunt implicate 16 persoane în accident

Reprezentanții Poliției Olt au declarat că, în urma impactului, o persoană a murit și alte trei sunt rănite.

În total, în accident sunt implicate, potrivit primelor informații transmise de ISU Olt, 16 persoane.

Pentru acordarea asistenței medicale la fața locului au fost trimise șapte ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și nouă ambulanțe SAJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel