COD ROȘU de intervenție. Autocar cu 37 de pasageri s-a răsturnat. ULTIMELE INFORMAȚII: Cauza accidentului

Imagini de la fața locului
Imagini de la fața locului

Nouă echipaje de salvare intervin. Accidentul a avut loc între Pârâul Rece și Râșnov. 

UPDATE: Persoana încarcerată a fost scoasă de sub autocar. 

UPDATE: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulaţia rutieră este oprită în judeţul Braşov, pe DN73A, între localităţile Predeal şi Pârâul Rece, la kilometrul 12, din cauza unui incident rutier. Din primele informaţii a reieşit faptul că şoferul unui autocar în care se află 37 de pasageri adulţi s-a răsturnat, cauza fiind pierderea controlului volanului în curbă, iar în urma evenimentului au rezultat două victime. Accidentul s-a produs în jurul orei 18:50, iar în prezent sunt blocate ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.” anunță centrul Infotrafic al Poliției Române. 

UPDATE: Una dintre persoane încă este încarcerată. După aproximativ 45 de minute, persoana este încarcerată, echipajele nu au reușit să o scoată de sub autocar. 

UPDATE: În autocar erau 37 de persoane, nu vorbim despre copii de vârste mici, ci despre adolescenți, tineri. Ei plecaseră din București și se îndreptau spre o cabană de la munte. 

UPDATE: Autocarul are număr de Ilfov. Nu se știe exact de unde veneau și unde se duceau copiii. 

UPDATE: Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov, a precizat că se intervine pentru scoaterea persoanei încarcerate. Sunt 12 victime conștiente. A fost pus în aplicare planul roșu la nivelul județului Brașov. 

UPDATE: Un șofer care a ajuns la fața locului la cinci minute a spus la Antena 3 că autocarul s-a răsturnat pe partea dreaptă pe marginea drumului, pe un șanț. El a spus că e o zonă plină de curbe. Martorul a mai spus că drumul s-a surpat de aceea s-a răsturnat autocarul. Martorul a mai spus că sunt persoane prinse sub autocar. Aceeași persoană a afirmat că în autocar sunt copii. Același martor a afirmat că spatele autocarului este fărâmat. ”Sunt persoane pline de sânge, sunt persoane luate deja de salvare”, a subliniat el. 

UPDATE: Raed Arafat a afirmat că sunt și adulți și copii în autocar. El a afirmat că sunt 12 răniți din 37, o persoană este încarcerată și majoritatea celor răniți au leziuni de membre. 

Un autocar a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Astfel s-a ajuns la această tragedie ca 35 de persoane din 40 să fie rănite. Echipaje SMURD de descarcerare intervin. Se pare că va fi trimis și un elicopter SMURD pentru preluarea victimelor. 

În zona în care s-a produs accidentul sunt serpentine multe. Mai mult, în zonă a plouat torențial în această seară. 

Revenim cu amănunte

În urmă cu patru ani s-a produs tragedia din Muntenegru, unde un autocar cu români s-a răsturnat. 19 dintre pasageri au murit atunci. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel