COD GALBEN de vreme rea. Avertizări meteo de fenomene periculoase imediate

ANM a emis mai multe avertizări meteo de Cod Galben. 

La ora 18:15 intră în vigoare o avertizare meteo de Cod Galben, valabilă o oră, până la 19:15. Vizate sunt județele Olt și Vâlcea, unde se semnalează frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni. Aversele vor cumula 15-20 l/mp și vor fi asociate cu intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Tot de la ora 18:15, este Cod Galben în județele Sibiu și Mureș. Până la ora 19:45 este valabilă aici avertizarea meteo. Se vor semnala averse de ploaie ce pot atinge și depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni. 

[citeste si]

De la ora 17:55 a intrat în vigoare un Cod Galben de frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 20 ... 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, în județul Bistrița Năsăud. Avertizarea este valabilă până la ora 19:00. 

Județul Harghita este sub Cod Galben de o jumătate de oră. Avertizarea meteo este fi valabilă până la ora 19:00. Se vor semnala averse de ploaie ce pot atinge și depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel