Cod galben de ceață și vânt puternic

Administrația Națională de Hidrologie a emis, duminică dimineață, un cod galben de vânt puternic în două județe și de ceață în alte cinci județe.Brăila și Călărași

Cod galben de urgență în județele Caraș-Severin și Sibiu. Aceasta este avertizarea emisă de Administrația Națională de Hidrologie duminică dimineață, valabilă până la ora 9, după cum arată o depeșă Agerpres. În aceste zone este posibil ca vântul să sufle cu viteze care pot să depășească 55-60 kilometri pe oră. Pe de altă parte, tot Administrația Națională de Hidrologie a emis un alt cod galben, de această dată pentru ceață și vizibilitate redusă, valabil tot până la ora 9. Sunt menționate județele Constanța, Ialomița, Tulcea, Ialomița, Brăila și Călărași.

[citeste si]

Vremea se răcorește

De la ANH vin vești care ne anaunță că vremea se va răcori în perioada următoare. Săptămâna va începe, totuși, cu temperaturi mari, de peste 23 grade Celsius. Apoi, marți, miercuri, se vorbește despre o scădere a temperaturii cu doar câteva grade. Se va ajunge la temperaturi obișnuite pentru această perioade, în jurul a 20, poate 21 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel