Coca Cola, premiu de un milion de dolari

Coca-Cola organizează două concursuri la nivel mondial cu premii uriașe: Pentru prima competiție este pusă la bătaie suma de un milion de dolari, iar pentru a doua, un premiu de o sută de mii de dolari.

Premiul de un milion de dolari va fi adjudecat de persoana care va reuși să găsească un îndulcitor hipocaliroc ce va putea fi folosit în alimente sau băuturi, ca parte a preocupărilor companiei pentru inovație, pentru a putea oferi consumatorilor o mai mare varietate de alegere. 

Compusul trebuie să fie nou și să nu conțină sau să fie derivată din Stevia sau Lo Han Guo (Fructul Monk). Aceast concurs este destinat profesioniștilor din domeniul academic / științific.

Cea de-a doua provocare cu un premiu de o sută de mii de dolari se adresează tuturor. Participanții sunt rugați să împărtășească povești și clipuri video despre îndulcitori naturali din cultura sau comunitatea lor, care au fost utilizați în mod obișnuit în viața de zi cu zi. Regula este ca îndulcitorii să  provină din alte plante decât Stevia sau Lo Han Guo (Monk Fruit).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel