Procuroarea Pițurcă, agresivă cu jurnaliștii de la CSM. Coarnă: Trebuie să răspundă pentru faptele ei!

Sorina-și-procuroarea-Maria-Pițurcă
Sorina-și-procuroarea-Maria-Pițurcă

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, a reacționat în legătură cu atitudinea procuroareai Mariei Pițurcă față de jurnaliști.

Vezi aici: Adopție Sorina. Procuroarea Maria Pițurcă a lovit microfoanele jurnaliștilor

"Probabil are un reflex de a reacționa violent în anumite situații, ceea ce nu este în regulă. Ar trebui să-și revizuiască puțin comportamentul pentru că nu o ajută în niciun fel pe doamna procuror. Este clar că are niște remușcări, are niște probleme generate de acțiunea inițială de bază, când efectiv a tras de acest copil ca de un sac de cartofi", a declarat Dumitru Coarnă, în direct la România TV.

"Doamna trebuie să răspundă un pic. Mă mai joc și eu cu cuvintele, ar trebui să răspundă exact pentru faptele ei. E supărată pe dumneavoastră pentru că scoateți în evidență abuzul ei. Sigur că e supărată pe presă. Dumneavoastră ați scos în evidență toate aspectele negative pe care doamna procuror le-a efectuat. Problema e că nu are rațiune", a mai adăugat acesta.

Va fi exclusă din magistratură

"Eu îmi doresc să fie exclusă, dar nu cred că va fi exclusă. Are niște relații care o acoperă pe doamna și o să o protejeze în vreun fel" a mai afirmat Coarnă. 

În legătură cu implicarea procurorului general, Bodgan Licu, Dumitru Coarnă  a răspuns: "Domnul Bodgan Licu, în toată povestea, este singurul care a reacționat corect. Omul a făcut sesizare penală, a făcut sesizare la Curtea de Apel, a făcut acele sesizări pe care legea i le conferă, deci a declanșat procedurile. Mai departe nu dumnealui face anchetă. Dumnealui a procedat corect și trebuie sprijinit și ajutat. Este pentru prima oară în ultimii ani, când văd că un procuror general reacționează".

Astăzi se decide la CSM dacă procuroarea Maria Pițurcă va fi suspendată din funcție până la finalizarea anchetei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel