EXCLUSIV  Alianță PSD-ALDE-Pro România. Alertă pe scena politică după interviul DCNewsTV. Cum răspunde Victor Ponta

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

O coaliție a partidelor PSD, ALDE și PRO România ar putea fi făcută pentru alegerile locale și parlamentare. 

Iată ce spunea în această dimineață Marcel Ciolacu la DCNEWS TV: 

"Eu cred că e o necesitate o alianţă de stânga. Stânga trebuie să se reunească, trebuie şi accente de liberalism în interiorul acesteia. Am discuţii cu domnul Ponta, cu domnul Tăriceanu şi nu numai. Am discuţii şi cu alte formaţiuni, cu patronatele, sindicatele, cu fermierii", a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD, la DC News TV.

Întrebat la România TV, Călin Popescu Tăriceanu a mers și mai departe, conform Agerpres, și a spus că alianța s-ar face și pentru locale, și pentru parlamentare: ”Sunt în momentul de faţă discuţii între noi, ALDE, PSD şi Pro România pentru formarea unei coaliţii care să participe la următoarele alegeri locale şi parlamentare. (...) Credem că avem o şansă reală la următoarele alegeri mergând într-o coaliţie de centru-stânga”. 

Contactat de DCNEWS, al lider actor al alianței, președintele ProRomânia, Victor Ponta a afirmat: ”Sunt niște discuții. M-am văzut și cu domnul Ciolacu și cu domnul Tăriceanu, dar nu există până în acest moment niciun fel de decizie sau rezultat. Noi, cei de la PRO România, ne dorim în primul rând să fim mai eficienți în lupta cu Guvernul PNL, să fim o alternativă la domnul Iohannis și să construim un program de guvernare ca cel din 2012, bazat pe creștere, nu pe austeritate. O să vedem însă dacă putem face acest lucru împreună sau singuri. E mai ușor împreună, desigur. Momentan nu avem o decizie luată. Eu unul aștept congresul PSD-ului, să se lămurească lucrurile și acolo, să vedem când sunt alegerile, depindem și de asta”, a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel