ȘCOALĂ. Copii, duși la ore cu autospecialele ISU

Foto IGSU
Foto IGSU

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au ajutat la transportul a 12 copii, din satul Veseud până la școala din localitatea Ruși.

Așadar, cu sprijinul pompierilor, 12 copii au ajuns, miercuri dimineață, în siguranță la școala din localitatea Ruși. Aceștia au fost transportați cu trei autospeciale din cadrul ISU Sibiu din satul Veseud și până la școala din localitatea precizată.

Din cauza drumului, care era acoperit cu zăpadă, microbuzul nu reușea sa înainteze spre destinație.

Dacă va fi nevoie, ISU Sibiu va interveni şi la întoarcerea elevilor către casă.

[citeste si] 

Amintim că Ministerul Afacerilor Interne a informat că, de la începutul avertizărilor meteorologice şi până în prezent, s-a acţionat pentru deblocarea a 450 de persoane rămase înzăpezite pe diverse căi rutiere şi au avut loc 45 de intervenţii pentru salvarea a 51 de persoane aflate în situaţii cu risc medical. Potrivit unui comunicat transmis miercuri de MAI, conform datelor centralizate, în ultimele 24 de ore, în 26 de judeţe şi în municipiul Bucureşti au rămas activate grupele operative şi centrele judeţene de coordonare şi conducere a intervenţiei, iar în judeţele Brăila, Călăraşi şi Ialomiţa a fost ridicat nivelul capacităţii operative. Cele mai dificile situaţii au fost semnalate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Olt, Tulcea, Vrancea, Teleorman.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel