Coafuri pentru sărbători: Idei simple pentru a face o impresie grozavă, fără a a merge la salon

Sursa foto Instagram thatgoodhair_by_nielliza
Sursa foto Instagram thatgoodhair_by_nielliza

Cu Crăciunul care ne bate la ușă, nu ne gândim doar la machiaj, ci și la coafuri pentru Ajunul Crăciunului, Revelion, Bobotează sau, de ce nu, pentru toată luna decembrie.

Coafuri cu sclipici pentru Crăciun sau Anul Nou

Coafurile cu sclipici sunt ușor de realizat și sunt foarte eficiente, mai ales pentru petreceri. Pe piață există deja paste de gel de păr cu sclipici gata de întins pe păr, de exemplu puteți crea o coadă de cal joasă și strânsă, ascunde elasticul cu o șuviță de păr și apoi aplica sclipici deasupra. De asemenea, puteți crea pastă cu sclipici acasă, amestecând gelul de păr cu sclipici, potrivit Di Lei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salon 13 ⋮ Pittsburgh ⑬ (@salon13pgh)

De preferat este ca sclipiciul să fie mai mare, sclipiciul prea fin ar putea să arate ca un praf și să nu creeze un efect plăcut. Distrează-te creând combinația ta de culori preferată amestecând diverse nuanțe și încearcă să le aplici de-a lungul unei împletituri clasice. O coafură de Crăciun rapid și ușor de făcut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toronto Hairstylist ???? ???? ✨???? (@amberjeanhair)

Nu este chiar o coafură de Crăciun, dar este o idee perfectă pentru Revelion: șuvițe orografice strălucitoare ca extensie în păr. Firele le poți aplica la coafor sau poți să încerci și acasă. Tot ce trebuie să faci este să legi șuvițele multicolore de păr.  Apoi tăiați-le la lungimea dorită și veți fi obținut meches cu sclipici care va rezista câteva zile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mermaid In The Mountains (@mermaidinthemountains)

Idei de coafuri cu fundiță

Fundițele din păr dau imediat un aer de sărbătoare, sunt elegante și romantice și un accesoriu low-cost, dar extrem de eficient pentru o coafură de Crăciun. Puteți crea pur și simplu un pliu ondulat cu valuri foarte moi, trageți șuvițele din față înapoi și fixați-le pe ceafă, alegând o fundă de catifea, satin, strălucitoare, mai mult sau mai puțin mare și o culoare tematică precum roșu, auriu, verde, argintiu sau albastru.

Dacă totuși nu agreați fundița, puteți folosi o panglică care să fie țesută în interiorul unor împletituri. 

Puțin mai dificil, cu siguranță, dar nu imposibil este să creezi o fundă direct cu părul tău dacă ai părul lung. Adună-ți părul într-un coc jos, lăsând secțiunile laterale libere. Creează arcul și fixează-l cu niște ace, apoi cu o șuviță mică pe care ai lăsat-o deoparte, creează partea centrală a arcului și fixează-l și cu niște ace. Nu este rău să încerci!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jasna.samec (@jasna.samec)

Păr cu luminițe de Crăciun

Poate un pic în plus, dar pentru o coafură cu totul specială de Crăciun te-ai gândit vreodată să folosești lumini de zâne în părul tău? Da, așa este, la fel ca cele de pe brad. Creați o împletitură laterală foarte lejeră și trageți ușor de margini pentru a o deschide puțin. În acest moment, introduceți luminile pentru a uimi cu adevărat pe toată lumea la cinele și prânzurile care nu eșuează niciodată în acest sezon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassandra | AZ Stylist (@cassandracreativecolorist)

Desigur, veți avea nevoie de lumini care funcționează cu baterii și nu sunt alimentate de la rețea. Important va fi să ascunzi întrerupătorul și bateriile în părul tău, așa că încearcă să găsești niște luminițe cu o cutie mică pentru baterii care va fi ușor de deghizat cu părul tău. 

În funcție de ținută sau culoarea părului, alege între lumini calde, lumini reci sau lumini colorate pentru a crea această coafură de Crăciun, perfectă și pentru Anul Nou. Dacă le găsești pe cele intermitente, atunci, garantat vei reuși să atragi atenția cu acest look super deosebit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassandra | AZ Stylist (@cassandracreativecolorist)

 

Coafurile simple de Crăciun cu jumătate de coadă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoyceLammakeup (@joycelammakeup)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoyceLammakeup (@joycelammakeup)

Dacă îți place părul lung și lasat, dar preferi și confortul și nu-ți place părul care iți intră în ochi, coafurile simple de Crăciun sunt ideale. Puteți pur și simplu să rulați câteva șuvițe laterale pe ele însele și apoi să le fixați în spate cu un elastic transparent sau să creați ceva mai elaborat, dar pentru atingerea perfectă de Crăciun adăugați niște accesorii tematice, cum ar fi o coroniță de vâsc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀʟᴇxᴀɴᴅʀᴀ ᴡɪʟꜱᴏɴ????ʀʜᴏᴅᴇ ɪsʟᴀɴᴅ (@alexandralee1016)

 

Coafura simpă

Această coafură simplă de Crăciun  este într-adevăr potrivită pentru toată lumea, rapidă de făcut și fără idee. Pe părul natural sau, dacă preferați, pe părul drept sau ondulat, pieptănați-vă o parte din păr pe spate și fixați-o la ceafă cu un elastic, de parcă ați fi vrut să faceți o coadă înaltă. În acest moment, puneți două sau mai multe benzi elastice mai mult sau mai puțin la aceeași distanță, pentru a opri jumătatea de coadă de cal și a crea astfel ”bule” de păr. Puteți folosi elastice transparente, culoarea părului dvs., bijuterii sau colorate pentru a adăuga o notă suplimentară.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaby Encinas | Hairstylist (@gabyencinas.hairstylist)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel