CNMR-Peter Szijjarto. Coaliția, critici la adresa ministrul de Externe al Ungariei

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) îl acuză pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, de „ipocrizie și atac la adresa statului român”.

”Cu ocazia zilei Limbii Romane, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei il acuza pe Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, de ipocrizie si atac la statul roman prin comunicarea pe teritoriul Romaniei a interdictiei diplomatilor maghiari din toata lumea de a lua parte la receptiile ce vor fi organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Solicitam Ministrului de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, reactii fata de aceasta decizie dar si explicatii pentru invitarea Ministrului de Externe al Ungariei la Adunarea Generala Anuala a Diplomatilor si Ambasadorilor romani in contextul atacului concertat asupra statului roman din partea oficialilor maghiari din ultima perioada si din partea conducerii Uniunii Democrate Maghiare din Romania.”, se arată într-un comunicat al Asociației pentru implementarea Democrației.

Mesaj de Ziua Limbii Române

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Limbii Române, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei transmite romanilor de pretutindeni un sincer “La multi ani “ cu ocazia Zilei Limbii Romane.

,,Prin condeiul istoriei, Limba Romana s-a pastrat asemeni unui poem iar Romania are nevoie mai mult ca niciodata ca prin recitarea acestui poem atat pe teritoriul tarii cat si peste hotare sa isi promoveze si mai mult valorile, cultura, istoria si unitatea statului national.”, a declarat Presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, Cumpanasu Alexandru.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel