CNMR (Cumpănaşu) îi cere lui Klaus Iohannis demiterea șefului STS

Foto: CNMR.ro
Foto: CNMR.ro

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) al cărei președinte este Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, îi cere președintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgență a directorului STS, Sorinel Vasilca, pentru „neclaritățile, bâlbâielile în salvarea tinerei ucise la Caracal”.

„CNMR cere demiterea de urgență a șefului STS și efectuarea unui audit independent și o cercetare penală la nivelui STS. Neclaritățile, bâlbâielile, lipsa de profesionalism în salvarea vieții tinerei ucisă la Caracal, determină CNMR și persoane publice să solicite demiterea tuturor celor responsabili de acest caz. Așadar, îi cerem Președintelui Iohannis în calitate de Președinte CSAT, Prim-Ministrului României în calitate de Vicepreședinte CSAT, demiterea urgentă a șefului STS și verificarea în întregime prin audit extern a modului în care au funcționat STS și 112 în ultimii 3 ani”, transmite Coaliția Națională pentru Modernizarea României, într-un comunicat de presă, transmite Mediafax.

Coaliția mai solicită Comisie pentru apărare a Camerei Deputaților să aibă audieri transparente ale ministrului de Interne, directorului STS, fostului șef al Poliției Române și cel interimar și să emită decizii la finalul ședinței de luni.

„Infracțiunea constă nu numai în A DA sau A FACE ceva dar și în A NU FACE CEVA"

CNMPR amintește că „infracțiunea constă nu numai în A DA sau A FACE ceva dar și în A NU FACE CEVA. De asemenea, solicităm poziții publice ale Secției de Procurori și Judecători cu privire la neglijența și modul de acțiune al procurorilor și judecătorului”.

„Nu am dorit implicarea CNMR în această luptă cu un sistem infect și ticălos ci am luat-o ca pe o bătălie personală țînând cont de relația de rudenie dintre mine și Alexandra. Am fost trezit la realitate de colegii mei din CNMR, la inițiativa domnului profesor Hadăr la care s-au alăturat mulți colegi de-ai mei, care mi-au atras atenția că nu este vorba doar de Alexandra ci de sute de victime aflate în această situație și de faptul că bătălia aceasta trebuie dusă împreună. Le mulțumesc tuturor pentru solidaritate și sprijin și îmi dau seama că UNIȚI SUNTEM MAI PUTERNICI în acestă luptă care nu se oprește aici!” a declarat Alexandru Cumpănașu, președinte al CNMR.

Scrisoarea este semnată de 500 de organizații membre ale Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel