CNMR: Apel important către liderii politici, de 24 Ianuarie

În actualul context regional și global de securitate, dezbinarea și desființarea unei națiuni sunt ușor de realizat, precizează Coaliția Națională pentru Modernizarea României. 

Coaliția Națională pentru Modernizarea României face un apel important, în numele celor pe care-i reprezintă, la liderii României de astăzi: „Dați dovadă de înțelepciune, cumpătare și echilibru. Înainte de a cere unitate românilor, vă cerem dumneavoastră să fiți uniți și să conștientizați gravitatea momentului istoric prin care trece România de astăzi".

Declarațiile lui Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, via Moscova, dar și multe alte semne, ne arată că Unirea Principatelor nu a fost niciodată acceptată de națiuni ce astăzi încearcă destabilizarea țării.

[citeste si]

Avem cu toții obligația unirii și nu a dezbinării poporului român iar astăzi, mai mult ca oricând, CNMR cere respectarea viziunii și a efortului liderilor care au pus bazele României Mari, sărbătorind cu toții, cu mândrie, Mica Unire sau Unirea Principatelor la 24 ianuarie 1859.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel