EXCLUSIV  CNAIR cumpără o companie de drumuri. Neaga: Decizia este luată

A2-foto ilustrativ
A2-foto ilustrativ

Narcis Ștefan Neaga, preşedintele CNAIR, a anunțat în premieră, într-un interviu pentru DCNews și DCBusiness, cum se va implica societatea în finalizarea lucrărilor abandonate până la această dată.

Una dintre soluții ar fi putut fi achiziționarea de utilaje de construcții, însă decizia Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost alta.

”Sunt foarte multe contracte care, din diferite cauze, au fost reziliate. Am zis, haide să facem totuși ceva! Pentru că suntem o companie de drumuri. Soluția a fost să înființăm o antrepriză de construcții. Nu vrem să intrăm în competiție cu nimeni. Noi vrem să finalizăm anumite contracte care sunt începute din 2010, 2011 și nu mai putem sta prea mult. Dacă-mi pleacă constructorii de pe șantier, mai stau 1 an cu licitațiile?”, e explicat Ștefan Neaga.

Ne-am gândit... asta-i o știre: să achiziționăm un pachet majoritar de acțiuni de la o companie aflată în insolvență. Urmează un studiu de piață să vedem care sunt companiile, să vedem și cu ministrul Transporturilor și cu mai multă lume, tocmai în ideea de a finaliza lucrările care ne încurcă. Nu pentru a participa la licitații, nu pentru a construi noi autostrăzi. Nu! Pur și simplu să ne rezolvăm problemele, că-s multe” ne-a declarat președintele CNAIR, Narcis Ștefan Neaga.

”O companie la nivel mediu, care să aibă active, să aibă oameni, să aibă utilajele care ne interesează pe noi, să vedem prețul etc. Decizia urmează să fie formalizată, pentru că ea este deja luată. Undeva în ianuarie facem invitațiile”, a completat șeful CNAIR.

Mai multe informații despre construcția de autostrăzi în România, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel