CNAIR, intervenţie de urgenţă pe A2, Bucureşti - Constanţa. Update

Sursa: Facebook CNAIR
Sursa: Facebook CNAIR

"Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR (cunoscute și ca SMURD-ul Autostrăzii), acționează în acest moment pe Autostrada Soarelui, unde dalele s-au ridicat din cauza căldurii", transmite CNAIR.

Update: Circulația pe A2 a fost reluată pe ambele benzi în zona km 13+100, sensul București - Constanța! Echipele de interventie rapidă ale CNAIR ( cunoscute și ca SMURD-ul Autostrazii), au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 13+100, iar circulația se desfășoară din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București -Constanța. 

Balizele pentru semnalizarea lucrarilor temporare au fost îndepărtate de pe partea carosabilă iar restricția de viteză de 40 km/h a fost ridicată, la ora 12.30.

"Rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul Bucuresti - Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.

Echipele de interventie rapidă ale CNAIR patrulează permanent pe Autostrada Soarelui, monitorizează situația și intervin prompt acolo unde este cazul. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier să se desfasoare în condiții de siguranță și confort iar acolo unde situatia o impune intervențiile noastre să se deruleze în cel mai scurt timp posibil", transmite CNAIR.

Ştirea iniţială: Potrivit estimarilor Companie Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere intervenția va dura pana la ora 14.00. Zona a fost semnalizata corespunzator și a fost instituită o restricție de viteză de 40 km/h.

"Vă rugăm sa circulați cu atenție și să respectați restricțiile instituite temporar. Vă asiguram că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier sa revină la normal în cel mai scurt timp posibil", transmite CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel