CNAIR: Circulație rutieră ÎNCHISĂ în județul Olt

Drum închis
Drum închis

 Circulaţia rutieră a fost închisă joi pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 64, între localităţile Găneasa şi Pleşoiu din judeţul Olt, din cauza degradărilor la partea carosabilă a podului de la Valea Negrişoara, a anunţat, joi, Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că astăzi, 22.06.2017, circulaţia rutiera a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 64, km 34+000 - km 40+915, între localităţile Găneasa şi Pleşoiu, judeţul Olt. Măsura a fost luată ca urmare a degradărilor la partea carosabilă a podului de la km 35+900, peste Valea Negrişoara", precizează CNAIR într-un comunicat remis AGERPRES. 

Potrivit sursei citate, începând cu ora 20:00, circulaţia rutieră se va desfăşura pe DN 65, km 42+400, Găneasa - Salcia - DJ 677 - Pleşoiu şi retur. 

Variantele de circulaţie vor fi semnalizate conform normelor rutiere în vigoare. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR sau pe site-ul Companiei, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel