CN PNL. PACT a fuzionat cu Partidul Naţional Liberal. Mesajul lui Sebastian Burduja

Burduja
Burduja

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) a fuzionat joi cu Partidul Naţional Liberal, decizia fiind adoptată aproape în unanimitate (o singură abţinere) de Consiliul Naţional al PNL. 

'Este o mare onoare şi o răspundere pe măsură să fim în cea mai puternică echipă pentru România - PNL. (...) Ceea ce ne doare cel mai rău pe noi este că 600 de români pe zi sunt alungaţi din ţara lor. Sunt 250.000 de copii care cresc fără părinţi acasă, pentru că părinţii au fost alungaţi ca să câştige o pâine în diaspora. (...) În România nu mai e loc de dezbinare, e loc pentru o alternativă unită.' a spus Sebastian Burduja.

'De aceea PACT a ales PNL şi pentru că în toţi aceşti ani singura opoziţie reală a fost Klaus Iohannis şi PNL, (...) singurii garanţi ai unei Românii cu fruntea sus. (...) Ca reprezentant al PACT vă garantez trei lucruri simple: profesionalismul colegilor, (...) implicarea lor şi munca până la epuizare şi angajamentul necondiţionat şi deplin faţă de un vis comun pe care îl avem cu PNL - întoarcerea celor cinci milioane de români în ţara lor, aici, acasă, reîntregirea familiilor de români aici unde le este locul', a spus fostul preşedinte al PACT, Sebastian Burduja, actual vicepreşedinte al PNL. Potrivit acestuia, dacă acum 30 de ani a avut loc 'revoluţia democraţiei, acum este timpul pentru revoluţia meritocraţiei în această ţară'. a spus Sebastian Burduja.

'Pactul pentru o Românie europeană propus de preşedintele Iohannis are nevoie de două părţi: de lideri adevăraţi, de oameni politici care se gândesc la următoarele generaţii, nu de politicieni care se gândesc la viitoarele alegeri şi, pe de altă parte, de cetăţeni implicaţi în comunităţile lor. (...) PNL este pregătit să îi asculte pe români', a adăugat Sebastian Burduja. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel