Consiliul Național al PNL 2019. Ludovic Orban: Iohannis are toate atuurile pentru a câştiga alegerile prezidenţiale

Orban și Iohannis
Orban și Iohannis

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat joi că actualul şef al statului Klaus Iohannis are toate atuurile pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. 

'Alegerile din 10 şi 24 noiembrie reprezintă un punct extrem de important în evoluţia viitoare a României. Preşedintele Klaus Iohannis are toate atuurile pentru a câştiga această bătălie: experienţa necesară, statura politică, anvergura, respectul, credibilitatea atât internă cât şi internaţională de care se bucură. A demonstrat în ultimii ani în care a fost nevoit să se confrunte cu un asalt al forţelor răului, conduse de o coaliţie de infractori care au atacat sistematic democraţia, drepturile şi libertăţile individuale, care au atacat fundamentele economiei de piaţă şi care au încercat să confişte România în folosul lor personal.' a spus Ludovic Orban.

'Preşedintele României a stat neclintit, a stat în faţa acestui asalt şi a reuşit să le asigure acestor oameni care şi-au bătut joc de ţară o înfrângere colosală în cadrul referendumului alături de cetăţenii români', a afirmat Ludovic Orban, la Consiliul Naţional al PNL. Potrivit liderului liberalilor, alegerea, pentru un nou mandat, în funcţia de preşedinte a lui Klaus Iohannis 'reprezintă temelia pe care putem construi trainic o Românie normală, o Românie în care fiecare dintre noi vrem să trăim'. a conchis Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel