CM 2018: Preşedintele FIFA, 'Aproape că îmi vine să plâng'

Preşedintele FIFA despre absenţa Italiei de la CM 2018 din Rusia: 'Aproape că îmi vine să plâng'.

Preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), italo-elveţianul Gianni Infantino, şi-a exprimat tristeţea faţă de faptul că selecţionata Italiei, cvadruplă campioană mondială, nu va fi prezentă la turneul final al Cupei Mondiale 2018, care va avea loc în Rusia, în această vară.

'Sunt trist. Sunt trist pentru Cupa Mondială. Aproape că îmi vine să plâng, primul preşedinte italian al FIFA, iar Italia nu va fi acolo... Mi-ar fi plăcut să-i pot oferi cupa lui Buffon', a declarat Infantino pentru Gazzetta dello Sport.

'Cred că este o tristeţe colectivă. Vorbim despre o echipă cu o mare tradiţie, care a dat ceea ce a avut mai bun la astfel de evenimente', a mai spus conducătorul forului fotbalistic mondial. 'Însă cei care vor fi în Rusia, au meritat calificarea. Iar în cazul Italiei, faptul că a rămas acasă, cu un preşedinte italian, ce mai trebuie adăugat în plus pentru a spune că suntem cinstiţi şi curaţi?', a adăugat Gianni Infantino.

[citeste si]

Selecţionata Italiei a ratat calificarea la Cupa Mondială de fotbal, pentru prima oară în decurs de 60 de ani, după ce a pierdut barajul cu reprezentativa Sudiei (0-1 scor general).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel