CM 2018. Bruno Alves, deranjat că se vorbește doar de Ronaldo și Suarez

Bruno Alves s-a arătat deranjat de faptul că înaintea meciului dintre Portugalia și Uruguai lumea fotbalului vorbește doar de duelul dintre Ronaldo și Suarez.

Mijlocaşul portughez Bruno Alves a declarat că meciul Portugalia - Uruguay, din optimile Cupei Mondiale, nu este doar un duel între Cristiano Ronaldo şi Luis Suarez.

"Este un meci între două echipe, Uruguay şi Portugalia, nu un meci între Luis Suarez şi Cristiano Ronaldo. Noi avem mari jucători, foarte experimentaţi şi cred că Portugalia a demonstrat deja că poate face mult, a arătat în fiecare meci", a declarat Bruno Alves, conform, News.ro. 

Uruguay a încheiat pe primul loc în grupa A şi va întâlni Portugalia, locul doi din grupa B, sâmbătă, la Soci, în optimile CM, de la ora 21.00.

Spania-Rusia, al doilea meci din optimi

În afara duelului dintre Portugalia și Uruguai, în optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2018 se va mai juca meciul dintre Spania și Rusia. Spania şi Portugalia au terminat la egalitate, cu 5 puncte, în grupa B, dar golaverajului mai bun a făcut diferența.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel