CM 2018. Așteptări mari de la Messi

Atacantul-vedetă şi căpitanul selecţionatei argentiniene, Lionel Messi, trebuie să ajungă în plină formă la Mondialul 2018 din Rusia şi nu epuizat, cum s-a întâmplat înaintea Mondialului 2014 din Brazilia, a declarat marţi selecţionerul argentinian Jorge Sampaoli.

„Am vorbit cu Leo despre ce mai face şi despre faptul că nu trebuie să mai fie în situaţia de acum patru ani, când a ajuns deja extenuat la Mondialul din Brazilia, a explicat Sampaoli într-o conferinţă de presă la revenirea dintr-o călătorie în Europa.
Obiectivul este de a face în aşa fel încât golgheterul Barcelonei „să profite la maxim de perioadele sale de odihnă pentru a ajunge în vârful formei sale fizice şi mentale, a precizat Sampaoli. Deşi a marcat patru goluri importante în competiţie, Messi a dezamăgit la Mondialul brazilian, în care Argentina fost învinsă în finală de Germania cu 1-0.
Argentina nu a mai cucerit Campionatul Mondial din 1986. La Mondialul din Rusia ei fac parte din grupa D, alături de Islanda, Croaţia şi Nigeria. 

Messi, cotat la 180 de milioane de euro

Lionel Messi, în vârstă de 30 ani este cotat la 180 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de. Pentru naționala Argentinei, Messi are 123 de selecții și 61 de goluri. Pentru Barcelona, Messi are în total 615 meciuri, 534 de goluri și 241 de assist-uri. În actualul sezon, starul Barcelonei a disputat 32 de meciuri și a înscris 27 de goluri, în toate competițiile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel