Clujul întrece Parisul într-un top internațional

Orașul Cluj-Napoca bate Parisul într-un top internațional care se updatează continuu și tine cont de condițiile de viață, de poluare dar și de nivelul de trai al locuitorilor. 

Deși pare incredibil, în România există un oraș care a reușit să surclaseze metropole celebre la capitolul nivel de trai, și nu e vorba de București!

În topul alcătuit de către site-ul numbeo.com se află destul de sus şi o metropolă din România. Criteriile luate în calcul la realizarea acestui clasament au fost: siguranţa, preţurile în funcţie de venituri, puterea de cumpărare a locuitorilor, nivelul de poluare, sistemul de sănătate şi timpul petrecut în trafic, scrie One.ro.

În acest top, cel mai bine plasat oraş din România este Clujul, aflat pe poziţia 46 (topul se updatează în timp real), peste oraşe precum Los Angeles (SUA) – locul 58, Paris (Franţa) – locul 75, Atena (Grecia) – locul 67, Budapesta (Ungaria) – locul 76, Sofia (Bulgaria) – locul 77, Roma (Italia) – locul 85 sau New York (SUA) – locul 83. Pe locul 82 în acest top se găsește și Bucureştiul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel