Clujenii nu vor să muncească

cluj
cluj

pensionară de 83 de ani, fostă directoare a unei școli din Cluj-Napoca, caută menajeră. O altă persoană, tot din Cluj, caută pe cineva care să aibă grijă de copilul său. Nimeni din zonă nu este interesat de aceste oferte.

Pensionara oferă un salariu de 700 de lei pe lună și caută o menajeră care să se ocupe de treburile casei. Programul de lucru este de maxim 3 - 4 ore pe zi, timp în care menajera trebuie să facă curățenie într-un apartament cu 2 camere, mâncare și să facă aprovizionarea.

„Sunt în căutarea unei femei care să mă ajute. Ofer 700 de lei, cam o treime din pensia mea. Îmi este foarte greu să găsesc pe cineva serios și de încredere, pe care să îl angajez. Lumea zice că e criză, dar în realitate nici vorba de așa ceva. O femeie ieșită la pensie, care este în putere, poate foarte ușor să vină și să mă ajute. Și-ar putea dubla pensia”, a spus bătrâna pentru stiridecluj.ro, care a vrut să-și păstreze anonimatul.

În aceeași situație este și  mama unui băiețel de 8 ani, care oferă 1.000 de lei pentru o slujbă sezonieră

„Am postat pe unde am putut anunțul că angajez pe cineva să aibă grijă de copilul meu timp de 8 ore pentru o lună. Ofer suma de 1.000 de lei, dar nu s-a oferit nimeni care să vină. Trag concluzia că nu e nimeni interesat să vină și să lucreze. Probabil că e o slujbă înjositoare și va trebui să aducem și la Cluj oameni din China, Filipine sau Africa, care să fie interesate de aceste joburi”, spune femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel