Monumentul Crucea de pe Cetăţuie, pictat cu imagini de politicieni după gratii. IPJ a demarat o anchetă

Persoane necunoscute au pictat pe monumentul Crucea de pe Cetăţuie din Cluj-Napoca imagini cu mai mulţi politicieni după gratii, poliţiştii demarând o anchetă în acest caz. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, pentru Agerpres, că instituţia pe care o reprezintă s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi se fac cercetări pentru identificarea celor în cauză.

Directorul Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, a spus că este vorba de imagini în graffiti pictate pe pereţii monumentului, fiind declanşată o anchetă pentru prinderea făptaşilor.

Pe pereţii monumentului apar imagini pictate cu Liviu Dragnea, Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Nicolae Ceaşuscu, Traian Băsescu, Victor Ciorbea, C. V. Tudor, Elena Udrea. Crucea de pe Cetăţuie, care este numită şi Monumentul Eroii Neamului, a fost construită în 1997 şi este dedicată memoriei martirilor Revoluţiei de la 1848. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel