Clotilde Armand, reacție după excluderea soțului ei din USR

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand consideră că decizia de excludere din partid a soţului ei, Sergiu Moroianu, este una greşită, la fel cum greşită este şi decizia acestuia.

'Pentru mine este o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional. Este ca la tenis. Dacă mingea e greşită, în loc ca cineva să o oprească, se continuă mai departe şi e greşit mai departe. Cred că este o decizie greşită şi la nivel uman, pentru că o prietenie de 20 de ani cu un om loial şi sincer nu se aruncă în aer pentru un moment de criză după alegeri. Este o decizie greşită la nivel de resurse umane, pentru că Sergiu Moroianu este un om de mare calitate şi pentru USR este un atu că el este acolo un om loial care de ani de zile luptă", a declarat sâmbătă Clotilde Armand, care a fost prezentă la Cluj-Napoca pentru un eveniment de promovare a cărţii sale.

Armand: USR, decizie greșită

Ea a adăugat că decizia USR este greşită şi din punct de vedere al managementului de partid, scrie Agerpres.

"Este o decizie greşită şi la nivel de management, pentru că o persoană care sesizează nişte probleme, care nu s-a făcut auzită în cazul Comisiei de Arbitraj, al cărui mesaj nu a fost auzit şi înţeles la nivel de partid şi s-a dus public din această cauză, este un om care trebuie respectat. În orice organizaţie este bine să ai oameni care trag semnalul de alarmă. Un om care trage semnalul de alarmă trebuie să fie respectat. Încă o greşeală este faptul că înainte să se răspundă la ce a spus el, a fost exclus. Din punctul meu de vedere, această decizie este greşită', a declarat Clotilde Armand.

Aceasta şi-a lansat, sâmbătă, la Cluj, cartea 'Am ales România', şi a spus că a aflat de excluderea soţului său tocmai în timpul evenimentului editorial.

'Am aflat acest lucru în timpul lansării de carte. Cred că el poate să facă apel', a mai spus Clotilde Armand.

De ce nu a fost prezent Sergiu Moroianu la ședința USR la votul de excludere

Ea a explicat că soţul său n-a putut să se prezinte la partid când a fost convocat, ca urmare a postării sale de pe Facebook.

'A fost convocat cu o zi înainte. Nu putea să se ducă pentru că eu, soţia lui, eram aici, la Cluj. Aveam multe angajamente faţă de copiii noştri. Avem mai mulţi copii şi multe angajamente şi el s-a angajat faţă de ei şi nu putea să se ducă la acea şedinţă. Noi voiam să mergem duminică (...) La votul de excludere nu am fost acolo. Se pare că atunci când nu sunt eu acolo se iau decizii greşite', a completat Clotilde Armand.

[citeste si]

Ea a adăugat că asemenea crize sunt normale într-un partid.

'Sunt crize normale. Va trebuie să vedem ce facem, dar în niciun caz aşa ceva nu ne va distruge. Suntem mult mai solizi decât atât. E normal ca după alegeri să fie nişte crize. Sunt mai multe subiecte care au fost gestionate într-un mod nu foarte democratic şi transparent pentru că era presiunea timpului şi a evenimentelor. Am dat exemplul banilor, care au fost foarte puţini şi fiind foarte puţini, toată lumea a luptat pentru ei şi a fost o dezamăgire şi o frustrare pentru că oamenii nu aveau resurse de promovare. Oamenii ar fi vrut mai multă transparenţă, dar era o permanentă criză de timp. Pe partea ideologică noi acoperim tot spectrul şi oamenii vin în USR pentru valorile lor, nu pentru bani. Oamenii sunt idealişti şi dacă se creează dezechilibre, apar nemulţumiri', a mai menţionat vicepreşedintele USR.

Sergiu Moroianu, membru al comisiei de arbitraj în Uniunea Salvaţi România şi soţul lui Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, a fost exclus din partid, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Biroul Naţional al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel