Urmărește emisiunea live


Clotilde Armand, detalii despre scandalul din USR: E normal într-un exercițiu democratic

Clotilde Armand a oferit, miercuri seară, lămuriri privind nemulțumirile din USR legate de modul în care a fost gestionată campania partidului din care face parte. Reacția vine în contextul în care soțul său, Sergiu Moroianu, a acuzat într-o postare pe Facebook abuzurile şi greşelile comise de echipa de comunicare coordonată de Matei Păun. 

"USR nu se rupe. Avem în ADN transparența și, din păcate sau e bine, lucrurile din familie le lăsăm în mod transparent să iasă în spațiul public. Se poate explica absolut tot.

Problema e că în această campanie nu am avut bani și a fost o luptă pentru puținii bani care au fost donați. Unii au vrut bani pentru a promova paginile lor de Facebook, a fost o luptă și niște frustrări acumulate pentru a putea avea acces la banii respectivi. A fost o finanțare mică. Am fost un partid low-cost și mulți au fost frustrați de cum s-au folosit banii pentru unele lucruri", a explicat Clotilde Armand, miercuri seară, la postul B1 TV.

Aceasta a mai spus că, după părerea sa, sondajul comandat de USR în timpul campaniei și la care a făcut referire soțul ei în postare a fost unul corect, dar a fost un sondaj care i-a dezamăgit foarte tare.

"Eu nu am vorbit destul, probabil, cu mulți. Au fost niște frustrări mai ales pe partea cu bani, pentru că oamenii nu au avut bani pentru campania lor. O să vedeți că au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uită cum este gestionat. Noi data viitoare o să pornim mult mai devreme o campanie de donație ca să avem mai mulți bani pentru a-i ajuta mai mult pe candidații noștri", a mai precizat Clotilde Armand.

Citește și: Scandal în USR. Soțul lui Clotilde Armand, acuzații grave

Ea a mai susținut că s-a creat și o anumită confuzie în partid rezultată din faptul că unii au crezut că întreaga echipă de campanie este plătită când, de fapt, doar unii din staff, profesioniștii, erau plătiți.

Totodată, Clotilde Armand a precizat că nu este de acord cu tot ce afirmă soțul ei în postarea pe Facebook. "El vrea o transparență absolut totală în cheltuierea banilor, vrea un echilibru ideologic un pic diferit. El e nemuțumit. Noi o să ieșim din această criză normală de sfârșit de campanie mai puternici, mai uniți. E normal într-un exercițiu democratic".

Cât despre acuzațiile că USR folosește fonduri sau ar avea legături cu Soros, Clotilde Armand a explicat: "Noi nu am avut bani. Dacă e vorba de Soros, nu e vorba de bani. Cu Soros nu avem nicio legătură. Sunt niște persoane, probabil, care în trecut au avut legături prin activitatea lor cu niște ONG-uri. Dar să știți, la noi aceste legături sunt mult mai slabe ca în alte partide". 

Citește și: Nicușor Dan, reacție dură la acuzațiile soțului lui Clotilde Armand

Clotilde Armand consideră că "Matei Păun, în calitate de șef de campanie, acum e, probabil, omul cel mai detestat din USR pentru că fiecare vedea un pic altfel campania".

Nicușor Dan a gestionat bine această campanie pentru scrutinul electoral din 11 decembrie, consideră Clotilde Armand. "E un rezultat bun, dar suntem extrem de obosiți, epuizați și această epuizare și niste frustrări acumulate mai ales de bani se resimt. E un proces normal și îl vom gestiona frumos, vorbind, prin dialog", a subliniat Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel