Clive Owen, alături de Julianne Moore în ''Lisey's Story'' de Stephen King şi JJ Abrams

Clive Owen i se alătură lui Julianne Moore în distribuţia miniseriei ''Lisey's Story'', produsă de Apple şi bazată pe bestseller-ul omonim lansat de Stephen King în 2006, informează vineri The Wrap.

Apple a lansat acest proiect în luna aprilie şi serialul va avea 8 episoade.

"Lisey's Story" (Povestea lui Lisey) este un thriller cu accente profund personale care urmează povestea lui Lisey (Julianne Moore) la doi ani după moartea soţului său. O serie de evenimente neaşteptate o fac pe Lisey să se confrunte cu unele lucruri despre soţul său, pe care a încercat să le uite şi să şi le reprime.

Clive Owen va juca rolul soţului lui Lisey, Scott Landon.

"Lisey's Story" va fi primul serial de televiziune în care Julianne Moore interpretează rolul principal. Actriţa, celebră pentru cariera sa cinematografică, a mai jucat într-un singur film de televiziune: "Game Change", pentru HBO, unde a deţinut rolul fostei nominalizate la funcţie de vicepreşedinte al SUA, Sarah Palin, şi a mai avut câteva apariţii episodice, pasagere, în serialul "30 Rock".

Julianne Moore va fi şi producătoare executivă a noii serii alături de Stephen King şi de JJ Abrams. Scenariul tuturor episoadelor va fi scris chiar de King.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel