Urmărește emisiunea live


Clipe de groază pentru o femeie în bucătăria locuinţei sale

O femeie de 62 ani din oraşul Bălan a suferit, vineri, arsuri pe faţă şi pe mâini şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, în urma unei explozii care s-a produs în momentul în care a vrut să aprindă aragazul.

Maiorul Simona Croitor, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a precizat că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz de la racordul dintre ţeava flexibilă şi ţeava principal de gaz, iar atunci când femeia a vrut să aprindă aragazul pentru a-şi încălzi mâncarea, a avut loc deflagraţia.

Femeia a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc.

'Femeia are arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi la ambele mâini, în special palmele. Era speriată şi avea dureri. A fost adusă la Spitalul de Urgenţă din Miercurea Ciuc', a declarat dr. Peter Szilard, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi nu a afectat structura de rezistenţă a blocului, motiv pentru care nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor. Suflul deflagraţiei a avariat uşa apartamentului şi a băii din locuinţă, dar şi uşa unui apartament vecin. Valoarea pagubelor urmează a fi stabilită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel