Clienţii Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul

Clienţii Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul, prin aplicaţia BT Pay şi Apple Pay, informează BT.

Opţiunea este valabilă, de asemenea, pentru clienţii care folosesc accesoriile contactless din colecţia BT Pay. 'Lumea se schimbă şi bankingul se schimbă. Volumele, viteza cu care facem lucrurile au crescut, la fel şi cerinţele clienţilor.

Cifrele BT ne arată că plăţile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul. Ne bucurăm să fim prima bancă din România care aduce clienţilor accesul contactless la ATM şi un mod total nou de a interacţiona cu bancomatul, cu tehnologia', a declarat Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania într-un comunicat de presă.

De pe telefonul mobil cu Android, accesul la banii din cont se realizează prin aplicaţia BT Pay, iar de pe cel cu sistem de operare iOS, prin Apple Pay. Este necesară apropierea telefonului de semnul contactless de pe bancomat, autentificarea, după care trebuie urmaţi paşii unei retrageri standard de numerar de la ATM.

Accesul contactless la bancomat păstrează pentru clienţii Băncii Transilvania toate funcţionalităţile de până acum ale ATM-urilor, cu excepţia celor de activare a cardului şi de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranţă, precizează sursa citată.

Opţiunile contactless pot fi accesate la peste 500 de bancomate ale Băncii Transilvania, care sunt semnalizate contactless. Până la finalul anului majoritatea ATM-urilor BT vor avea aceste funcţionalităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel