Urmărește emisiunea live


Clientă - şofer de ridesharing, scene şocante în Bucureşti: Am obosit de sistemul ăsta bolnav. Răspunsul companiei

Într-o postare pe Facebook, o persoană povesteşte scenele şocante prin care a trecut după ce a comandat o cursă la o companie de ridesharing din Bucureşti. 

"Azi, în jurul orei 14.00, comand un Bolt în Sector 4, la cafeneaua ONG-ului la care lucrez.
Așteptam un VW Jetta cu numere de Mureș, condus de Adrian.

Mă uit stânga-dreapta, nimic. Îl sun pe șofer, îmi închide. În aplicație îmi scria că șoferul mi-a anulat cursa pe motiv de neprezentare și că mi s-a extras din cont o sumă din oficiu.

Mă grăbeam. Comand o altă mașină. Tot el îmi acceptă cursa. Îl sun iar.

- Unde sunteți?
- Pe Șerban Vodă.
- Eu v-am chemat pe Petru Cercel. Bine. Vă caut.

Mi-am dat seama că nu l-am văzut de prima dată pentru că, nu doar că nu a venit la punctul indicat, dar avea și alte numere de înmatriculare.

Urc în mașină.

-Domnule, de ce ați anulat cursa și mi-ați încasat banii dacă nu ați venit unde am pus pin-ul și mai aveți și alte numere de înmatriculare decât cele din aplicație? Cum era să vă găsesc?

Enervat, îmi spune că sunt o tupeistă și o nesimțită și să cobor din mașină că el nu mă duce nicăieri. Dă să anuleze cursă pe motiv, din nou, de neprezentare.

- Eu nu cobor. Mi-ați acceptat cursa, vă rog să mă duceți. Cum să ziceți că eu nu m-am prezentat la comanda, dacă sunt aici, în mașina dvs.?

S-a enervat și mai tare, a coborât din mașină, a deschis portiera mea și m-a smucit de un braț. M-am tras și am urlat să nu pună mâna pe mine, moment în care m-a tras iar și m-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii.
M-a tras din mașină și m-a trântit pe jos în stradă. M-am ridicat, timp în care a demarat în trombă", a scris pe Facebook Teodora.

Reacţia BOLT

La scurt timp după publicarea pe Facebook a acestui mesaj, reprezentanţii BOLT au transmis următorul răspuns: 

"Buna, Teodora, ne pare rau pentru aceasta experienta neplacuta. Bolt nu tolereaza astfel de comportamente din partea niciunui sofer partener. Luam toate aceste acuzatii in serios si investigam incidentul. Ca urmare, pana la finalizarea investigatiei, soferul a fost blocat din sistem si nu mai poate conduce cu Bolt. Te asiguram de tot suportul nostru".

Întreg mesajul poate fi citit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel