Claudiu Manda: George Maior va fi audiat în Comisia SRI

Șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anunțat, miercuri, că George Maior va fi audiat.

„În cursul zilei de mâine, o să am o discuție la Parlament cu domnul George Maior, pentru a pune la punct detaliile privind audierea domniei sale, partea de proceduri, de invitații, să stabilim ora, în funcție de calendarul domniei sale, și ziua. Când vom avea detalii, o să vi le prezint", a spus Manda.

Declarații despre Dragnea

„Am văzut solicitarea domului Dragnea de a veni la Comisia de Control. Sigur va fi invitat la Comisia de Control a activității SRI. (...) Sunt patru persoane despre care am spus public că intenționăm să le invităm și probabil în etapa următoare va fi invitat și domnul Dragnea", a spus Manda.

În acest context, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a afirmat, înainte de şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, că va răspunde oricărei invitaţii.

[citeste si] 

"Este foarte important"

"Am spus-o la sfârşitul sesiunii trecute. Era vorba de domnul Maior, domnul Coldea, domnul Băsescu şi domnul Tăriceanu. Intenţionăm să-i invităm la Comisie pe toţi în măsura în care doresc şi pot, în funcţie de programul comisiei şi programul dumnealor. De altfel, cred că fiecare dintre cei patru şi-ar dori să lămurească aspecte care îi vizează sau la care s-a făcut referire pentru că până la urmă comisia va trebui să aibă o concluzie şi este foarte important şi foarte bine, inclusiv pentru domniile lor, să existe acest punct de vedere", a mai declarat Claudiu Manda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel