Claudiu Manda: Documentul este secret!

Claudiu Manda
Claudiu Manda

Senatorul PSD Claudiu Manda, șeful comisiei de control al activității SRI, a susținut o declarație de presă marți.

"Dintre răspunsurile pe care le-am primit, cred că unul important este legat de sistemul din justiție, de repartizare aleatorie a dosarelor. Au fost una sau două poziții prezentate Comisiei cum că lucrurile nu ar fi fost în regulă acolo și s-ar fi știut. Am primit un răspuns de la Serviciul Român de Informații despre posibile vulnerabilități. Documentul este secret. Am făcut o solicitare să primim un răspuns nesecret", a declarat Claudiu Manda.

Pe 27 februarie a anunțat că va fi audiat George Maior.

Discuție cu Călin Popescu-Tăriceanu

"Am informat Comisia că am avut o discuție cu domnul Tăriceanu și am spus că îl invităm la Comisie, domnia sa a acceptat, urmând ca în perioada următoare să stabilim data și ora la care să fie această audiere", a mai spus Claudiu Manda.

El a precizat că vor exista câteva puncte de interes, fără a da însă alte detalii. "Sunt câteva puncte de interes, nu o să le dezvolt acum, unele au apărut în contextul discuţiilor de la comisie, s-a făcut referire la calitatea domniei sale de vicepreşedinte CSAT în vremea în care era prim-ministru. Domnul Tăriceanu a spus diferite lucruri în spaţiul public şi cred că şi domnia sa are să ne aducă în atenţie diferite aspecte pe care comisia le poate evalua, analiza şi controla pentru a primi un răspuns şi domnia sa şi opinia publică", a afirmat senatorul PSD.

[citeste si] 

Scrisoare Pippidi

Scrisoarea primită la Comisia parlamentară comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru controlul activităţii SRI de la analistul politic Alina Mungiu-Pippidi legată de posibilitatea ca în SPP să fi existat un serviciu secret a fost trimisă spre soluţionare Birourilor permanente reunite ale celor două Camere, a mai anunţat preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda. El a argumentat că nu este de competenţa comisiei, în condiţiile în care scrisoarea se referea la activitatea Serviciului de Protecţie şi Pază.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel