Claudiu Manda, dat de gol. ”Nu îi fac campanie, dar pot să recunosc ce a făcut!”

Claudiu Manda
Claudiu Manda

Ionica Tarău, interpret autorizat în limbaj mimico gestual, l-a dat de gol pe Claudiu Manda, europarlamentar PSD.

Ionica Tarău a povestit că europarlamentarul PSD a ajutat o tânără surdo-mută, fără să povestească vreodată acest lucru.

”Omul Claudiu Manda a ajutat necondiționat o tânără elevă la Craiova, în învățământ special (din Prahova), să poată locui gratuit, să poată merge la examenul de BAC într-un an... 2013- 2014, nici eu nu mai știu, dar necondiționat. O faptă bună, am considerat-o eu. (...) Fata este cu deficiențe de auz, locuiește în Prahova. (...) Nu fac campanie lui Claudiu Manda, dar pot să recunosc faptul că a ajutat o tânără la nevoie, necondiționat, fără să-l cunosc.

(...)


Da, un om, politician necunoscut, un deputat din Craiova, în urmă cu ceva ani, a ajutat o tânără surdo-mută. Ce să facem... să dăm uitării? Să le dăm în cap?


Nu. Eu îl văd model pentru mulți deputați, senatori. Nu se folosește de suferința tinerilor cu dizabilități. Ce am apreciat? Niciodată omul ăsta, pe care nu-l cunosc, nu a făcut public acest lucru care să-i aducă lui imagine. Omul a ajutat și punct.


Oameni buni... Fiți măcar puțin cu respect pentru voi.


(...)


Să-l ucidem pe om? Ce să-i facem? Omul a făcut o faptă bună și acum văd că tot domnia sa spune: „Fără proști la conducere!" Asta deranjează pe unii cred eu... (...) Să le dam în cap când fac un bine... După mintea unora...”, a scris Ionica Tarău pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel