Claudia Țapardel: Iohannis blochează bugetul şi continuă războiul cu românii

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentarul PSD, Claudia Țapardel reamintește faptul că încă de săptămâna trecută a prevăzut că președintele Iohannis va bloca bugetul pe anul în curs. 

"Aşa cum anunţam încă de sâmbătă, preşedintele României, Klaus Iohannis, va bloca şi Bugetul de Stat pe anul în curs. Ieşirea purtătorului de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale care a prezentat, fără o analiză clară şi detaliată a cifrelor bugetare, mai degrabă o opinie politică a şefului statului în loc să vină cu argumente şi cifre economice, este o dovadă clară în acest sens", a declarat Țapardel. 

Ce ar însemna gestul lui Iohannis

„Preşedintele Iohannis îşi continuă lupta sa împotriva românilor, pentru că blocarea Bugetului pe 2019 asta înseamnă: blocarea creşterii salariilor şi pensiilor, stoparea investiţiilor în educaţie, sănătate şi infrastructură şi, mai nou, majorarea alocaţiilor copiilor, care a devenit brusc o temă dragă şefului statului. Pe de o parte laudă creşterea alocaţiilor, dar pe de altă parte va bloca bugetul care prevedere aceste majorări.  Este o dovadă de maximă ipocrizie şi cinism din partea preşedintelui Klaus Iohannis, care a devenit un fel de agent electoral al PNL și care duce o luptă absurdă împotriva propriei țării și chiar a românilor care l-au votat sperând în mai bine”, a ami spus europarlamentarul social-democrat, Claudia Ţapardel.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel