Claudia Țapardel și-a deschis cabinet în Brașov. Avertisment pentru autoritățile locale

Eurodeputata PSD Claudia Țapardel a inaugurat chiar de Ziua Internațională a Femeilor un nou cabinet europarlamentar într-una dintre cele mai importante zone turistice din România, la Brașov.

"Mă bucur foarte mult să inaugurez un cabinet europarlamentar în Brașov chiar de 8 martie. Am ales Brașovul în primul rând pentru că este o zonă importantă pentru turismul românesc, un domeniu la care lucrez foarte mult în Parlamentul European. Vreau ca brașovenii să știe că începând de astăzi sunt mai aproape de instituțiile europene și că pot conta pe o reprezentare corectă și transparentă la Bruxelles, inclusiv prin noul cabinet deschis în orașul lor", a declarat copreședinta Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European din PE, Claudia Țapardel. 

SONDAJ. Dovada refuzului unei schimbări politice majore

Ea a adăugat: "Sunt încrezătoare că deschiderea acestui cabinet vine într-un moment oportun, în care, împreună cu o organizație politică puternică, PSD Brașov, putem să punem la dispoziția brașovenilor întreaga noastră expertiză. Vreau să formez o echipă care pune preț pe colaborare și pe o reprezentare cât mai eficientă a brașovenilor din întreaga regiune". 

Autoritățile locale, avertizate

Claudia Țapardel a lansat și un avertisment la adresa reprezentanților autorităților publice locale din Brașov.

"Știu că de foarte multe ori resursele brașovenilor au fost folosite de primărie pentru a derula proiecte supraevaluate, fără a ține cont de nevoile reale ale oamenilor. Mă angajez ca împreună cu PSD Brașov să fim foarte atenți la activitatea autorităților locale și să sancționăm imediat orice fel de derapaj pe care îl sesizăm" a declarat Claudia Țapardel.

Eurodeputata a amintit de Aeroportul de la Ghimbav care poare crește considerabil potențialul investițional în zonă, mai ales în turism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel